Informació de compra i producció

La disponibilitat dels productes por variar ja que està subjecte a una producció artesanal, empran materials naturals dels quals no sempre tenim existències.

Per rebre informació de reposició d’articles, entre d’altres, us suggerim introduir el vostre mail en la casella de subscripció de la home.

El temps de preparació d’una comanda varia en funció del producte. En el cas de les corones de la col·lecció càpsula, els temps van des d’1 dia fins a 5, en funció de la disponibilitat dels productes de base. Contacteu-nos per rebre més informació a info@verdfloral.com

Pagament i enviament

Al finalitzar la vostra compra, trobareu un panell on permet escollir entre fer el pagament amb transferència bancària, amb compta PayPal o mitjançant targeta de crèdit o dèbit (compra segura a través de la plataforma Stripe).

Un cop la comanda és enviada, el temps d’entrega és entre 24-48 hores.

Per saber l’estat d’enviament d’una comanda, contacteu-nos i us facilitarem el seguiment de l’agència de transport.

Devolucions o incidències

Si pel motiu que sigui la teva comanda no ha arribat en condicions òptimes (caixa exterior danyada, elements del producte en males condicions o trencats, etc) posa’t en contacte amb nosaltres a info@verdfloral.com i gestionarem la teva incidència en la major brevetat possible.

Els nostres productes són elements naturals 100%, amb flor i planta seca, preservada i natural. El disseny i producció és artesanal, per aquest motiu també, és possible que hi hagi petites variacions.

Si teniu qualsevol consulta ens podeu contactar a info@verdfloral.com

El nostre producte és fet sobre comanda, amb cura i dedicació, especialment per què vosaltres rebeu un producte artesà i únic. Per aquest motiu, només s’accepten devolucions en cas d’haver-hi una incidència (ha arribat en mal estat, trencament d’una peça, etc).

En cap cas s’acceptaran devolucions que evidenciïn mala utilització per part de l’usuari. És un producte natural que com a tal és fràgil, i preguem que el tracteu amb precaució.

Posa’t en contacte amb nosaltres i ho agilitzarem tant com ens sigui possible.

X