VerdFloral és un petit atelier on es treballa l’art floral de manera artesanal. Els nostres projectes florals inclouen rams i corones, detalls per nuvis, styling de taules, esdeveniments de petit format i decoracions florals; per particulars i empreses.

Treballem principalment en flor seca i preservada, buscant així la conscienciació per un consum més responsable, mitjançant la creació de peces amb una durabilitat major que en les flors convencionals.

El nostre objectiu és promoure un producte natural i sostenible amb el medi ambient, recol·lectant i assecant flors quan és possible; emprant materials sostenibles com l’espuma floral biodegradable, el paper i el vidre reciclat, i utilitzant primeres matèries d’origen local.

VerdFloral és un projecte inspirat en la naturalesa i l’entorn on ens trobem, basant-nos en una filosofia slow, que convida a gaudir de la bellesa en les coses més senzilles.

L’estudi es troba a Manlleu (Osona), des d’on dissenyem els nostres projectes florals. Darrere aquest projecte hi ha Imma Vilaseca, apassionada de la natura, amb una trajectòria creativa provinent de diversos sectors i que troba en les flors una forma d’expressió artística.

VerdFloral no seria possible sense la col·laboració de familiars, amics i clients que donen suport cada dia a aquest petit projecte i ajuden a fer-ho possible.

X